Tilausasiat

Haluan tilata Warkauden Lehden verkkopalvelun kautta. Miten menettelen?

Mene Tilaa Warkauden Lehti -sivulle tutustumaan tuotteisiimme.
Valitse tuote ja tilaa joko olemassa olevalla tunnuksillasi tai hanki tunnukset aiemmin saamallasi asiakasnumerollamme.

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Viimeisimmästä tilauslaskustasi tai kysymällä sähköpostilla asiakaspalvelustamme. Jos puhelinnumerosi on tallennettuna tilaajatietoihisi, voit kysyä myös tekstiviestillä lähettämällä viestin ASIAKAS numeroon 13521 (viesti on maksuton).

Miksi hankin käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnus on avaimesi Warkauden Lehden verkkopalveluiden käyttöön. Kun sinulla on tunnukset, voit tilata tuotteita ja kirjoittaa keskustelupalstalle. Jos olet tilannut tuotteita, voit tarkastella Omat tiedot -sivulla tilaustietojasi, tehdä muutoksia tietoihin ja keskeyttää jakelun väliaikaisesti.

Haluan tilata Warkauden Lehden - olen uusi tilaaja

Uudelle tilaajalle on aika-ajoin tarjolla tutustumistarjouksia. Tutki voimassaoleva tarjous verkosta tai ota yhteys asiakaspalveluumme, niin tarjoamme sinulle sopivaa tilausta parhaaseen hintaan.

Haluan tilata Warkauden Lehden – olen tilannut ennenkin, onko tarjousta vanhalle tilaajalle?

Jos sinulla on tallessa edellisen tilauksesi asiakasnumero, hanki tunnukset asiakasnumerollasi tai käytä olemassa olevia tunnuksiasi. Tutki voimassaoleva tarjous verkosta.

Kannattaa harkita kestotilaukseen siirtymistä – kestotilaajalle meillä on aina parhaat edut. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluumme.

Minulla on voimassa oleva tilaus, mutta haluan vaihtaa tilaukseni toisenlaiseksi, onnistuuko se verkossa?

Jos sinulla on voimassaoleva tilaus, voi tuotteenmuutoksen tehdä vain asiakaspalvelussa esim. lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Verkossa muutosta ei voi tehdä, koska haluamme varmistaa, että kaikki sujuu mallikkaasti: aiempi tilauksesi pitää lopettaa ja sopia jo mahdollisesti maksettujen maksujen siirtämisestä uuden tilauksen hyväksi.

Tilaukseni on päättymässä, mitä teen?

Lähetämme jatkotarjouksen hyvissä ajoin ennen määräaikaisen tilauksen päättymistä. Jos halua jatkaa heti tilaustasi, siirry tarjous-sivulle ja kirjaudu palveluun tilauksesi asiakasnumerolla hankitulla käyttäjätunnuksellasi tai hanki tunnukset tilauksen asiakasnumerolla.

Kannattaa harkita kestotilaukseen siirtymistä – kestotilaajalle meillä on aina parhaat edut.

Olen opiskelija, saanko alennusta?

Warkauden Lehti ”sponsoroi” opiskelijoita, saat tilauksesi jopa puoleen hintaan. Opiskelija voi lisäksi maksaa tilauksen jopa 2 kk välein.  Tutki Opiskelijatilaus-sivulta, oletko oikeutettu alennukseen.

Haluan tilata lahjaksi, voinko tilata verkossa?

Warkauden Lehden kestotilaajat voivat tilata erikoishintaisen lahjalehden verkossa.

Maksuttomista lahjalehden tarjouksista kerrotaan kestotilaajille erikseen kampanja-aikana joko lehdessä tai henkilökohtaisella viestillä.

Jos et ole kestotilaaja, ota yhteys lahjalehtiasiassa asiakaspalveluumme, niin tarjoamme sinulle sopivaa tilausta parhaaseen hintaan.

Mitä hyötyä on kestotilauksesta?

Kestotilaus on edullinen eikä sen jatkumisesta tarvitse huolehtia. Voit keskeyttää paperilehden jakelun määräajaksi (minimi 3 päivää, josta voi saada hyvityksen).

Voit perua kestotilauksen asiakaspalvelussamme.

Kestotilaajalle tarjotaan lukuisia etuja.

Tilasin verkkotuotteen, kuuluuko minulle kestotilaajan etuja?

Kyllä, kaikkien Warkauden Lehden tilattavien tuotteiden kestotilauksiin kuuluvat kaikki kestotilaajan edut.

Olen matkatöissä, haluan lehden vain viikonloppuisin

Uutisnälkäisen matkatyöläisen paras kaveri on Paperilehti viikonloppu ja verkkopaketti.

Saat uutiset joka päivä verkosta, myös päivän lehden lukulaitteelle ja näköislehtenä ja viikonlopun kruunaa aamukahvipöydän nautintona paperilehti lauantaina ja sunnuntaina. Tilaa verkossa

Lähden lomamatkalle, en halua lehtiä postilaatikkooni

Onko sinulla hyvä ystävä, jota haluaisit muistaa lehtilahjalla? Voit tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen ystäväsi osoitteeseen.

Jos olet kestotilaaja, voit myös keskeyttää paperilehden jakelun lomasi ajaksi. Jos keskeytys on vähintään 3 päivää, hyvitämme sen sinulle siirtämällä seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin keskeytyspäivien määrän. Teet jakelunkeskeytyksen kätevästi Omat tiedot –sivulla

Verkkotuotteen luonteeseen kuuluu, ettei pelkän verkkotuotteen sisältävää tilausta voi keskeyttää eikä käyttämättä jäänyttä palvelua hyvitetä. Verkko on käytössäsi ympäri maailmaa.

Mummi joutui sairaalaan, mitä teen lehdelle?

Jos mummi pystyy ja haluaa lukea lehteään sairaalassa, voi sen useimmiten toimittaa myös hänelle sairaalan osoitteeseen. Oma lehti voisi olla mukava ajankulu. Jos hän ei jaksa lukea lehteään, voi lehden kääntää poissaolon ajaksi vaikkapa opiskelevalle nuorelle, voit myös keskeyttää paperilehden jakelun kotoa poissaolon ajaksi. Teet jakelunkeskeytyksen kätevästi verkon kautta täällä.

Lähden ulkomaille, haluan lukea kuitenkin uutisia?

Jos tilauksesi sisältää verkkotuotteet, luet uutiset missä vain, kun käytössäsi on internet-yhteys tai mobiililaite.

Voit esim. keskeyttää paperilehden jakelun ja tilata loman ajaksi erikseen verkkotuotteen. Tarkempia tietoja voi kysyä sähköpostilla heti asiakaspalvelustamme.

Osoitteeni muuttuu ensi kuussa, milloin ilmoitan muutoksesta?

Voit ilmoittaa verkon kautta tilapäisestä osoitteenmuutoksesta tai pysyvästä osoitteenmuutoksesta heti kun se on tiedossasi. Kirjaudu verkkopalveluun ja muuta tietoja Omien tietojen kautta.

Miksi tilausta ei voi perua verkkopalvelussa?

Kestotilaus laskutetaan jaksoissa ja kätevintä on päättää kestotilaus laskutusjakson päättyessä. Jos haluaa päättää tilauksen muulloin tai vaihtaa tilausmuotoa, joudutaan yleensä joko palauttamaan rahaa asiakkaalle tai siirtämään sitä toiselle tilaukselle. Emme voi tehdä tätä muutoin kuin henkilökohtaisella pyynnöllä. Tarvitsemme myös tiedot mihin ja miten haluatte mahdollisen palautuksen.

Lue lisää laskutuksesta.

Tyttäreni asuu Ranskassa ja haluaisin tilata hänelle lehden lahjaksi

Paperilehden voi toki tilata myös ulkomaille, mutta joudumme veloittamaan tilaushinnan lisäksi myös ulkomaan postimaksun. Paperilehti kulkee ulkomaille normaaleja postin reittejä, joten lehti on perille usein vasta viikon kuluttua.

Tuoreen lehden voitte lahjoittaa tilaamalla verkkotuotteen, joka sisältää internetissä tai lukulaitteella luettavan päivän lehden sekä savonsanomat.fi rajattoman lukuoikeuden. Lehti on luettavissa jo aamuyöllä Suomen aikaa eli heti kun se ilmestyy.

En halua enää tarjouskirjeitä Warkauden Lehdeltä

Toimimme markkinoinnissa Kuluttajansuojalain mukaan, joten voit ilmoittaa markkinointikiellosta meille. Lue ohjeet rekisteriselosteestamme.