Verkkosivujen sisältö

Kuka saa lukea maksullisia verkosisältöjä?

Maksulliset sisällöt kuuluvat asiakkaille, joilla on Warkauden Lehden tilaus. Tilaus voi olla kestotilaus tai määräaikainen.

Minulla on Warkauden Lehden kestotilaus, mutta en voi lukea verkossa kaikkia juttuja?

Jos tilaukseesi kuuluu verkkotuotteet, tarkista oletko kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksellasi? Kirjaudu ja tarkista tilauksesi täällä.

Pitääkö verkkopalveluun rekisteröityä, jotta sen sisältöjä voi lukea?

Pitää, jos haluaa lukea kaiken verkkopalvelun sisällön. Rekisteröitymiseen tarvitaan asiakasnumero ja postinumero. 7-numeroinen asiakasnumero löytyy tilauslaskusta. Voit myös kysyä asiakaspalvelusta tai lähettää tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 e).

Rekisteröidy palveluumme täällä.

Tarjoamme edelleen joitakin juttuja maksutta, ja niitä voi lukea viisi kappaletta viikossa. Tämän jälkeen on tilattava Warkauden Lehti, jos haluaa lukea enemmän. Maksuttomien juttujen lukeminen ei edellytä rekisteröitymistä verkkopalveluun.

Saako tilaaja enemmän sisältöjä kuin ennen?

Warkauden Lehti kasvattaa jatkuvasti verkossa julkaistavan sisällön määrää. Tavoitteena on, että kerromme verkossa juuri sen hetken kiinnostavimmat uutiset ja puheenaiheet Keski-Savosta. Tarkoituksena on myös, että Warkauden Lehden tilaajat saavat samat sisällöt niin paperilehdestä kuin verkostakin.

Missä kanavissa Warkauden Lehti ilmestyy?

Paperilehti ilmestyy tiistaista sunnuntaihin muutamia juhlapyhäpäiviä lukuun ottamatta. Lehteä voi lukea myös näköislehtenä, jonka julkaisuaikataulu noudattaa paperilehden julkaisupäiviä. Näköislehteä voi lukea tietokoneella, Lehtilaari -sovelluksena tablet-laitteilla ja älypuhelimilla. Näköislehti ilmestyy aamuyöllä.

Ovatko verkon kaikki sisällöt maksullisia?

Eivät ole. Esimerkiksi palvelun etusivua ja kaikkien osastojen etusivuja voi selata vapaasti. Myös Asiakaspalvelun ja Mediamyynnin sivut eivät kerrytä klikkauksia ilmaisiin uutisjuttuihin.

Vain tilaajille suunnattavien juttujen lisäksi verkkopalvelussamme on käytössä myös mittaroitu maksumuuri eli tiettyjä juttuja voi lukea viisi kappaletta viikossa.

Miten voin seurata kuinka monta artikkelia olen lukenut?
Laskuri näkyy avatun uutisjutun yläosassa.

Milloin mittaroitu maksumuuri nollautuu?
Käyttäjä saa uudet maksuttomat viisi artikkelia seitsemän vuorokauden kuluttua siitä kun hän avasi ensimmäisen artikkelin. Maksumuuri ei siis nollaudu esim. aina viikon alussa, vaan aika on laitekohtainen.

Miten menettelen, jos haluan tilata Warkauden Lehden sähköiset tuotteet?

Tilausvaihtoehdot löytyvät täältä. Verkkotuotteet oikeuttavat pääsyyn Warkauden Lehden sovellukseen, näköislehteen ja Tilaajille -tarkoitettuihin juttuihin.

Millaisilla laitteilla verkkosisältöä voi lukea?

Tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Millaiset käyttöehdot Warkauden Lehden verkkopalvelulla on?

Käyttöehdot löytyvät täältä.